Onze banen zijn vernieuwd!

Het was even doorzetten, maar dan heb je ook wat! Met man en macht en door weer en wind hebben we gewerkt, zodat de banen er nu prachtig bij liggen. Zie hier een korte impressie van het werk en het resultaat. Iedereen is van harte welkom om de nieuwe banen te komen bekijken en een balletje mee te gooien!

De volgende stichtingen hebben de uitbreiding en verbetering van onze banen mogelijk gemaakt:
Coƶperatiefonds Rabobank
Stichting Manhuisfonds
Van Voordenstichting.

Ook gaat onze dank uit naar de plaatselijke sponsoren:
Fa. Juijn, Blok & Boeije Autoschadeherstel, Autobedrijf Valentijn, Restaurant De Gouden Molen, Jan Kosters Woninginrichting , Glorius Glasservice, T.R adviesbureau en H. v. Heel klusbedrijf , Brood en Banketbakkerij Ruud & Chantal en & Zoon en Bistro “In Petto”

Op dit moment ligt het werk even stil. Oorzaak is het slechte weer en de harde wind. Als het weer het toelaat gaan we het licht plaatsen en de beplanting en de toplaag aanbrengen. We zijn wel volop bezig met telborden, werpcirkels en andere zaken die we binnen kunnen doen.

Tot de volgende keer.

05-03-2020

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven